top of page

Kutyaovi

Örülne, ha újdonsült kiskutyája szinte azonnal szobatiszta lenne?

Fölszabadultan és biztonságban mozogna idegen környezetben is?

Nem tartana az idegen állatoktól, emberektől, a villamostól, esetleg a tömegtől vagy épp egy állatorvosi rendelő „szagától”?

Ehhez Önnek és kutyusának együtt kell tanulnia!

 

A szétrágott székláb, a bepiszkított perzsaszőnyeg, a vizelettócsa az ágy előtt, amibe épp zoknival belecuppantunk… Az egész napos vonyítástól mérges szomszédok, a séta közben mindenre és mindenkire félelemből támadó „házisárkányunk”, amelyik egy állatorvosi rendelőben vizsgálhatatlanul agresszív… – nos, ez már nagyon komoly kihívás, pedig könnyű megelőzni.


Csak egy kis odafigyelésen és önképzésen múlik, ami ráadásul nagyon élvezetes, rengeteg örömöt és vicces pillanatot ad Önnek és kedvencének is.

Kettejük kapcsolata pedig sokkal mélyebb lesz, miközben Önből jobb Gazdi válik. Mindezt nem kell egyedül, a saját kárán kiötölnie. 

A kutyája legfogékonyabb életszakaszában (3 hetes életkortól 3,5 hónapos korig) mindez szinte egy szempillantás alatt megtörténik, ha Ön ezt komolyan veszi. Bár ez még nem kutyaiskola, a későbbiekben mégis gondtalanabb lesz az együttélés, és minden, de minden sokkal egyszerűbbé válik.

Jöjjön el állatorvosi rendelőnkbe már a kiskutya megvétele előtt, de legkésőbb a hazavitel napján.

 

Élvezzék együtt a közös tanulás folyamatát néhány hétvégén át szakképzett asszisztensünk irányításával – és megnyeri :

  • saját és családja nyugalmát,

  • a szomszédok elismerő pillantásait és megmaradó barátságát,

  • egy olyan kutyatársat, akinek mindent, de mindent sokkal könnyebb lesz megtanítani egy életen át.

További képek: 
  • Facebook Social Icon

Jelentkezzen be minél előbb, hogy kutyusa átessen a kötelező orvosi vizsgálaton, közösen elkezdhessék a kutyaovit, és igazi társakká váljanak! 

bottom of page