top of page
állatorvos Szeged
Soós Enikő

A Juhász Gyula Tanárképző Főiskolán végeztem biológia –technika szakon. Kiskorom óta kedvelem és tisztelem az állatokat és a természetet, és gyermekeimnek is ezt a világnézetet adom tovább.

Budapesten végeztem, mint állatorvosi-állategészségügyi szaksegéd, nagyállat és kisállat specifikus. Ezt követően a Murmuczok Oktatási Centrum által szervezett kisállat specifikus Állatorvosi asszisztens szakvégzettséget szereztem meg.

állatorvos Szeged

Fontosnak tartom, hogy minél többet tudjunk a szakterületünkön végzendő munkánkról, ezért rendszeresen részt veszek a Magyar Állatorvosi Kamara keretein belől szervezett asszisztensi továbbképzéseken, ahol mélyíthetem ismereteimet. Természetesen, erre minden nap lehetőségem nyílik újabb és újabb esetek kapcsán az állatorvosi rendelőben, ahol magas szintű szakmai irányítás mellett végzem a munkámat.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert azzal foglalkozhatom, amit szeretek. Minden nap örömmel tölt el, hogy egy olyan csapatban dolgozhatom, ahol tekintettel és tisztelettel egymásra arra törekszünk, hogy a hozzánk forduló kedvencek és gazdijaik maximális ellátásban részesüljenek.

Munka után szeretett családom körében nagy izgalommal vár házunk bejáratnál három Golden retriever kutyánk: Fifike - ő már 15 éves, Giotto és Elbo; Pötyi, a befogadott Collie és természetesen a három macskánk: Masni, Bajszi és Laci-cica.

bottom of page