Állatorvosi rendelőintézetünk

Cégünk tulajdonosai (Dr. Rengei Antal, Dr. Szalay János, Dr. Perényi László) 1991-óta társak a kisállatok gyógyításában. Azért alapítottunk céget és üzemeltetünk állatorvosi rendelőt Szegeden, hogy a kisállat orvoslás területén szinte minden továbbképzésen részt vehessünk, folyamatosan fejlődhessünk és fejleszthessünk, az egyéni érdeklődésünknek köszönhetően specializálódhassunk és így segítsünk a hozzánk forduló Gazdiknak.
A több mint 30 éves szakmai tapasztalat, a több mint 90.000 gyógyított páciens (melyből kb. 60.000 a kölyökkorától az időskori elmúlásig volt páciensünk) alapozza meg azt, hogy az állatorvosi rendelőnkbe járó Gazdák a nagyon magas fokú szakértelmet, a kiemelkedően magas színvonalú technikai hátteret, a családias hangulatot és a csapatmunkát tartják a legfontosabbnak velünk kapcsolatban.
100 km-es körzetből nagyon sok állatorvos küldi szakellátásra hozzánk a saját betegeit, majd kezeli tovább az útmutatásunk alapján.

Az általunk működtetett kutyaovi - az országban egyedülállóan – segít az újonnan a családba érkező kölyökkutyák és gazdáik harmonikus együttélésének mihamarabbi elsajátításában, örömtelibbé, biztonságosabbá és gondtalanabbá téve ezt a kapcsolatot.  A „végzett Gazdik” pozitív véleménye és a kutyák örömteli rendelői látogatásai nagyon megerősítenek minket. :) 

Az etetés és a betegségek közötti összefüggések több évtizedes tanulmányozása, a gyakorlati alkalmazás eredményeképpen hosszabban és egészségesebben élő állatok Gazdáinak elismerő köszönete tovább sarkall bennünket ez irányú tevékenységünkben. Ezért kínáljuk boltunkban a kisállatok fölszerelési cikkei mellett az Eukanuba/IAMS tápcsalád és a Virbac Vetcomplex tápcsalád termékeit, mind az általános, mind az állatorvosi tápokban egyaránt.

Szívügyünk még az időskorú állatok megfelelő ellátása, a betegségeik korai diagnosztikája, ill. a néha nagy kihívást jelentő gyógykezelése vagy speciális tudást igénylő műtéti altatása, ill. ellátása.

A több mint 20 éve bevezetett előzetesen egyeztetett időpontra történő betegbehívás az esetek többségében nagyon lerövidíti a várakozást. Természetesen munkánk jellegéből adódóan egy-egy eset túlnyúlhat az előre kalkulált kereteken, ill. sürgős esetek is gyakran beesnek hozzánk, ugyanakkor Gazdáink többsége ezt elfogadja, hiszen tudja rólunk, hogy minden páciensre annyi időt szánunk, amennyit szükséges. A 4 állatorvos többnyire folyamatos jelenlétének, a szakképzett asszisztenciának, a belső konzultáció lehetőségének hasznát Gazdáink élvezik és nagyra értékelik. Ráadásul így minden Gazdi megtalálhatja a neki legszimpatikusabb állatorvost, akinek viszont a többiek a háttérből segítenek, ha kell. :)
 

Szeged, 6724
Körtöltés utca 23.
 
06-62-543-855
info@kisallat-ambulancia.hu

 

  • Facebook Social Icon
Nyitva tartás:
​​
Hétfő-Péntek

11:00 - 17:00

 

Állatorvosaink:

 

Dr. Szalay János
06-30-9532-698
Dr. Perényi László
06-30-9156-960
Dr. Rengei Antal
06-20-9217-737
Dr. Kovalik Róbert
06-30-2662-943