top of page

Rólunk

Cégünk tulajdonosai (Dr. Rengei Antal, Dr. Szalay János, Dr. Perényi László) 1991-óta társak a kisállatok gyógyításában. Azért alapítottunk céget és üzemeltetünk állatorvosi rendelőt Szegeden, hogy a kisállat orvoslás területén szinte minden továbbképzésen részt vehessünk, folyamatosan fejlődhessünk és fejleszthessünk, az egyéni érdeklődésünk szerint specializálódhassunk és így segítsünk a hozzánk forduló Gazdiknak.
A több mint 30 éves szakmai tapasztalat, a több mint 90.000 gyógyított páciens (melyből kb. 60.000 a kölyökkorától az időskori elmúlásig volt páciensünk) alapozza meg azt, hogy az állatorvosi rendelőnkbe járó Gazdák a nagyon magas fokú szakértelmet, a kiemelkedően magas színvonalú technikai hátteret, a családias hangulatot és a csapatmunkát tartják a legfontosabbnak velünk kapcsolatban.
100 km-es körzetből nagyon sok állatorvos küldi szakellátásra hozzánk a saját betegeit, majd kezeli tovább az útmutatásunk alapján.

Kisállat-Ambulancia
Kisállat-Ambulancia
Kisállat-Ambulancia
Kisállat-Ambulancia

Az élhető élet mindenek fölötti tiszteletben tartásával, a folyamatosan frissülő, szakmailag nagyon magas szintű tudás birtokában a legjobb Partnerként a Családok és Kedvenceik egészséges, harmonikus, hosszú és boldog együttélését támogatni tanítással, a betegségek megelőzésével és gyógykezelésével. Mindeközben tudatosan a gyógykezelési elvek, a műtéttechnikai megoldások olyan palettáját használni a napi munkánk során, ami élhető Földgolyót hagy hátra utódainknak. 
 

Praxisfilozófiánk:

Kisállat-Ambulancia

„Meggyőződésem, hogy csak jó emberből lesz jó állatorvos. Ezért járok ide közel 30 éve. Köszönöm.”

- Hujber Róbert

bottom of page