top of page

Műszerezettségünk

A szegedi Kisállat-Ambulancia szakképzett munkatársainak és kiválóan felszerelt rendelőjének köszönhetően nagyon sok betegség szűrésére és kezelésére lehetőséget teremt. A megelőző és általános kezeléseken túl, forduljanak hozzánk bizalommal műszeres diagnosztikai vizsgálatok, speciális kezelések, sürgősségi- és baleseti ellátások és dietetikai szaktanácsadás esetén is.

 

 

Rendelőnk nagyteljesítményű, nagyfrekvenciás röntgennel felszerelt, mely digitális képalkotásra alkalmas. Minden röntgenfelvételt továbbítunk emailben a gazdáknak és a beküldő állatorvosnak egyaránt.

Kiváló minőségű ultrahang készülékkel és szakképzett személyzettel rendelkezünk. Egy nagy tudású vérnyomásmérő készülék szolgálja az alapos vizsgálatot. Szemészeti műszerparkunk részét képezi egy szemnyomásmérő és egy szemfenékvizsgáló készülék.

 

Azon betegek, melyek ellátása azonnali beavatkozást igényel, a lehetősőgekhöz mérten mihamarabbi, szakszerű ellátásban részesülhetnek. A sürgősségi betegellátáshoz vérgáz analizátorral rendelkezünk.

 

Műszerparkunk részét képezi továbbá egy EKG készülék is.

 

Műtétek

 

Speciális beavatkozásaink során számos műtétet hajtottunk és hajtunk végre, legyen szó általános sebészeti, szülészeti, ortopédiai, neurológiai, szemészeti … beavatkozásról.

Műtéteink során segítségünkre van egy sokfunkciós és megbízható őrzőmonitor, és „élőerőként” egy aneszteziológiai asszisztens is jelen van végig a műtét alatt.

 

A megfelelő műszerek rendelkezésre állásán túl magas szintű szaktudásunk van többek között:

  • kardiológiából,

  • légúti endoszkópiából,

  • radiológiából,

  • ortopédiából,

  • neurológiából,

 

mind diagnosztikai mind operatív területen a hozzá való műszerekkel együtt.

 

Forduljanak hozzánk bizalommal!

bottom of page