top of page

Amióta az eszemet tudom, az állategészségügyben szerettem volna dolgozni.

Tudatosan készültem  a pályára, és bár állatorvos nem lettem, de 1992-től állatorvosi asszisztenskent kezdtem el dolgozni Budapesten a Felicavet Kft-nél, ahol nagyon sokat tanultam akkori kollégáimtól. Ugyanebben az évben munka mellett elkezdtem Hódmezővásárhelyen a Mezőgazdasági Főiskolát,  ahol 1996-ban agrármérnöki diplomát szereztem.

állatorvos Szeged
állatorvos Szeged
Orbán Erika

1997-ben költöztem  Szeged környékére és legnagyobb örömömre lehetőséget kaptam az asszisztensi munkám folytatására a Szegedi Kisállat-Ambulancián, amit a mai napig is vezető asszisztensként betöltök. Szerencsésnek mondhatom magam, mert azzal foglalkozhatok, amit szeretek.  Fontosnak tartom, hogy a hozzánk érkező állatok es Gazdijaik minél több figyelmet kapjanak, es igyekszem a nálunk tett látogatásukat stresszmentessé tenni. 

Lehetőségem volt néhány évig az állatorvosi rendelőben  ovit tartani, ahol segíteni tudtam abban, hogy a kiskutyák magabiztosabbá, kiegyensúlyozottá, nyitottabbá, jól szocializalttá váljanak, amely egy jó kezdet a felnőtté váláshoz és a harmónikus kutya-gazda kapcsolathoz. Kutyaiskolai tevékenységem alatt, oktatóként és teljesítménybíróként is sok száz kutyának és gazdának segíthettem abban, hogy jobban és kölcsönösen megértsék egymást, magasabb szintű kapcsolatba lépjenek. Elmondhatom, hogy a munkám a hivatásom. Szabadidőmet igyekszem családommal es gyermekeimmel tölteni. A sport fontos része az életemnek,  rendszeresen futok, úszok, kerékpározok, versenyekre járok. Itthon a család mellett 3 kutya , Flóra (magyar vizsla),  Lavina (német vizsla), Zazu (csivava) és 2 macska, Szöszi és Nózi vár.
 

bottom of page