top of page
Orsy Éva

2008 óta dolgozom a szegedi állatorvosi rendelőben asszisztensként. Úgy érzem, azon kevesek közé tartozom, akik hétfő reggel örömmel indulnak munkába. Már gyermekkoromban is szívesen sürögtem-forogtam szüleim körül, és lestem, mit tudok segíteni. Eme tulajdonságomat a rendelőben is tudom kamatoztatni, mivel egy asszisztens feladata főleg, segíteni az orvos munkáját, ezért azt lehet mondani, teljesen rám szabott munkakörben dolgozom.

állatorvos Szeged

2014-ben elvégeztem az állatorvosi asszisztens képzést, így fel is kerültem az állatorvosi asszisztens névjegyzékébe, amire nagyon büszke vagyok. Tudásomat folyamatosan igyekszem bővíteni, frissíteni továbbképzéseken. 2015-ben a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság szervezésében részt vettem és sikeres vizsgát tettem Elsősegély Kutyáknak-Macskáknak tanfolyamon. Lehetőséget kaptam az állatorvosi rendelői kutyaovis foglalkozások tartására, amit igyekszem lelkiismeretesen végezni már 6 éve. Célom , hogy a Gazdáknak olyan tudást adjak, ami egy jó alapot ad arra, hogy kutyájukkal boldogan tudjanak együtt élni.

állatorvos Szeged

Saját kutyáimmal sok tapasztalatot gyűjtöttem az évek során. Keverék kutyámmal Hungária Champion címet szereztünk meg, ehhez 4 kiállításon a legszebb keveréknek kellett lennie. Mudi kutyámmal, és Unokaöcsémmel Európa Bajnoki, Világ Kupa 2. és Országos Bajnoki címet szereztünk kutyás frisbee versenyen. Ezeken a versenyeken Én tréner szerepet töltöttem be. Nervus nevű német juhászkutyámmal végigjártuk azokat az állomásokat, ami kell ahhoz , hogy tenyésztésbe lehessen venni: az egészségügyi szűrésektől az IPO 1-es vizsgáig. Amikor nem kutyákkal foglalkozok, akkor a kertet rendezem, főleg a gyep ápolása a kedvenc foglalatosságom.
 

bottom of page